Producten voor gólka 24 pijn (5)

Viscollageen in capsules 60 capsules

Viscollageen in capsules 60 capsules

Viscollageen in capsules is een product dat is verkregen uit de huid van de witte tołpyga - een zoetwatervis die zich voedt met plankton en fijne plantaardige voeding. Deze vis wordt gevangen uit gecontroleerde waterreservoirs onder veterinaire controle. Er wordt voortdurend gezorgd voor een minimum aan watervervuiling met zware metalen. Collageen is een lange-keten aminozuur en het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam. Het maakt een groot deel uit van de huid, het haar en de nagels. Het wordt gebruikt bij gewrichtspijn en artrose, in bewegingsorganen zoals pezen. Het bevordert de regeneratie van kraakbeen, wondgenezing en versterkt de huid, het haar en de nagels. Capsules - 340 mg </strong> &nbsp; <strong> gebruik </strong> 2-4 capsules per dag (’s ochtends of ’s avonds) met veel water innemen. De aanbevolen innameperiode van het preparaat is 3 maanden. Het product mag niet worden gebruikt door mensen die allergisch zijn voor een van de ingrediënten. Vergeet niet dat alleen een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd dieet zorgen voor een goede werking van het lichaam en het behoud van een goede.
Gierst - Gierst verpakking

Gierst - Gierst verpakking

Havermout wordt beschouwd als een van de gezondste voedingsmiddelen ter wereld. Het wordt al honderden jaren verbouwd en wordt verkregen uit gepelde gierstzaden. Het onderscheidt zich door de hoogste concentratie van B-vitamines (B1, B2, B6) en ijzer en koper. Havermout heeft ook geneeskrachtige eigenschappen, is licht verteerbaar en veroorzaakt geen allergieën, omdat het geen gluten bevat, waardoor het kan worden gegeten door mensen met coeliakie. Het heeft antivirale eigenschappen en vermindert ontstekingen van de slijmvliezen. Het bevat silicium, wat gunstig is voor de conditie van onze huid, haar en nagels.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Gierst is gemaakt van gierst. Het helpt de verzuring van het lichaam tegen te gaan, versterkt de immuniteit en is voedzaam en gemakkelijk verteerbaar. Van nature is het glutenvrij. Een groot voordeel is het hoge gehalte aan B-vitamines, hematopoëtisch ijzer en koper. Het is een uitstekende bron van voedingsvezels en kalium, magnesium, calcium en natrium. Het biedt het lichaam gemakkelijk verteerbare eiwitten en complexe koolhydraten, die de basis vormen van een gezond dieet. Gierst heeft een antivirale en versterkende werking, helpt het zuur-base-evenwicht van het lichaam te herstellen. De B-groep en de vitamines van ijzer hebben hematopoëse. Gierst helpt ontstekingen in het lichaam te verminderen, werkt verwarmend, verbetert de stofwisseling, verhoogt de concentratie en het geheugen. Het hoge gehalte aan calcium- en siliciumverbindingen versterkt tanden en botten. - 4% bevat verzadigde vetzuren 0,4g - 2% van koolhydraten 72,1g - 28% inclusief suikers 0,8g - 1% van eiwit 10.
Vegan paprika 200 g

Vegan paprika 200 g

Vegan paprika is een 100% plantaardig product op basis van groenten en gierst. De toevoeging van natuurlijke specerijen benadrukt de delicate smaak. Perfect voor sandwiches, toast, verse broodjes of ander favoriet brood. Natuurlijke specerijen, sesam &nbsp; <strong> Voedingswaarden per 100g </strong> Energiewaarde 760KJ/182kcal, vet 5.1g, verzadigde vetzuren 0.4g, koolhydraten 9.1g, waarvan suikers 1.6g, eiwit 3.6g, zout 2.8g, vezels 0.9g &nbsp; <strong> Gebruik </strong> Paprika is een geweldige aanvulling op sandwiches, toast en allerlei soorten brood. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 48 uur consumeren.
Jarzynka 1000g

Jarzynka 1000g

Jarzynka Spice is een universele specerij voor vele gerechten. Het is gebaseerd op gedroogde groenten, kruiden en kurkuma. Het benadrukt perfect de smaak van gerechten en geeft ze een aangename plantaardige aroma. Jarzynka bevat geen onnodige chemische toevoegingen, gistversterkers of smaakversterkers. & Nbsp; <strong> Samenstelling: </strong> zout, suiker, panadip, wortelen, maïs, ui, peer & nbsp; <strong> gebruik </strong> de specerij wordt toegevoegd aan soepen, sauzen, stoofschotels, salades en andere gerechten, waardoor ze een aangename plantaardige aroma krijgen en de smaak van de bereide gerechten benadrukt.